dave leonard

studio dave leonard

Studio Dave Leonard is een veelzijdige architectuurstudio, in essentie verwezenlijken wij dromen en wensen van onze opdrachtgevers. Samen met onze partners uit de maakindustrie kunnen we alles maken. We ontwerpen: gebouwen; interieurs; producten en maken schetsen; modellen; visualisaties en tekeningen om die tot leven te brengen. Toegerust met een ruim netwerk aan bouwpartners in zowel exterieur en interieurbouw en productenten kunnen we samen prachtige concepten kunnen uitwerken en verwezenlijken. Vaak met inbreng van onze eigen specifieke identiteit en eerlijke vormgeving. Daarom werken we ook aan een snel groeiende eigen collectie interieur producten om naast onze projecten, nog meer ambassadeurs te creeren van onze designfilosofie:    

lees meer

Materiaal inspireert en geeft koers in de uitwerking van de detaillering het ontwerp. Wij houden sterk vast aan onze concepten, omdat we geloven dat het altijd kan. Daarom zoeken we vaak het randje op, wat kan, wat mag en hoe kunnen we het maximale eruit halen wat erin zit. We streven ernaar om altijd een bijzonder project neer te zetten, een ontwerp wat altijd iets bijzonders heeft of iets vooruitstrevends. 


Architectuur advies & ontwerp
Studio Dave Leonard werkt met passie mee om uw ruimtelijke bouwwerk te verwezenlijken. Met grote daadkracht en betrokkenheid zullen we met onze bouwpartners uw dromen realiseren.
Interieur advies & ontwerp
Studio Dave Leonard werkt graag uw droominterieur uit, we zijn dealer van diverse mooie merken, samen met onze contacten in de interieurbranche zorgen wij voor maximaal effect in uw leef, woon, en werkomgeving.
Product ontwerp & productie
Studio Dave Leonard heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van producten en het inrichten van het productieproces. Wij ontwerpen voor derden, en we werken aan een steeds completere eigen excentrieke collectie interieur producten.
Identity & branding
Studio Dave Leonard kan u helpen om uw identiteit beter gestalte te geven. Wij hebben de grafische kennis in huis om zowel 2D als 3D uw corporate identity te verwezenlijken. Denk bijvoorbeeld ook aan relatiegeschenken, en wij werken voor grote merken.
Schetsen & visualisaties
Studio Dave Leonard een beeld zegt meer dan duizend woorden, zo is het gewoon. Je kunt zoveel verhaal kwijt in een visualitie. Wij denken graag mee om uw visie gestalte te geven in impressies; visualialisaties en beelden.
Maquettes & 3D modelleren
Studio Dave Leonard gelooft in de kracht van het visueel en tastbaar maken van een ontwerp. We maken daarom vaak 3D modellen, mock-ups en maquettes om het werk van onszelf of anderen met maximale impact te verbeelden.
meer info
nl en